De ernst van chronische Lyme

Vóór de Dearborn bijeenkomst in 1994, zei Allen Steere dat de ziekte gelijkenissen vertoont met lymfoom en leukemie, met een chronische actieve EBV-infectie.  Een ernstige ziekte waarvan men nu beweert dat de patiënten niet eens ziek zijn en een psychiater nodig hebben.

 


Lyme resembles Pseudolymphoma and Leukemia

with EBV transformed B cells

 – Allen Steere & Paul Duray –

“The plasma cell precursors are large, appear tumor-like, and can resemble Reed-Sternberg cells. Others look like typical immunoblasts. In one example, cervical lymph nodes show cell degeneration with karyorrhexis and nuclear debris of lymphoid elements. This patient had repeated high fevers and marked discomfort of neck nodes. Large atypical immunoblasts can also be seen in the spleen and bone marrow. The red pulp of the spleen is congested, not unlike that seen in infectious monoucleosis. Spirochetes can be demonstrated in the lymph nodes, spleen and bone marrow and liver” 

Klik om toegang te krijgen tot 47b066_3b7e265fc3c74de898683ed57cedad6a.pdf


 

Plasma cell precursors: een voorloper van plasma cellen. B Cell Development

Reed-Sternberg cel of Hodgkincel: een type lymfekliercel met een abnormale celgroei.

Immunoblast: lymfocyt dat geactiveerd is door een antigeen.

Karyorrhexis: het uiteenvallen van de celkern.

Nuclear: tot de kern behorend.

Monoucleosis: klierkoorts.

 

Meer lezen: TruthCures-Allen Steere 1986