AIDS 2.0, Tekenbeet Sepsis ook bekend als Chronische Lyme

We zijn al tientallen jaren voorgelogen en bedrogen door de CDC (Amerikaanse diensten op gebied van volksgezondheid) en de IDSA (Infectious Diseases Society of America) over de ziekte van Lyme. Voordat we ziek werden of erachter kwamen dat Lyme de oorzaak was van onze klachten, waren we onwetend over Lyme. We wisten er niets van, de cover-up, de controverse en de gruwelijke misdaden. Als we iets leren tijdens deze reis, is het hoe corrupt het medische systeem is. Tijdens onze Lyme reis worden we wakker in de realiteit en de illusies die ons omringen. Helaas focust de meerderheid zich op de ILADS en zoeken zij niet verder. Lyme-slachtoffers zijn veel zieker dan wat ze zelf bepleiten ​​en veel zieker dan ILADS zegt. In werkelijkheid is het niet alleen een bacteriële infectie. Zou het zo zijn, zouden er geen miljoenen slachtoffers invalide blijven. Dit zal Lyme-slachtoffers nooit bevestiging of gerechtigheid geven. Lyme-slachtoffers, het is echt tijd om te stoppen met je ziekte te minimaliseren en de ILADS in staat te stellen je lijden af te stompen.

Iedereen met Lyme kent de corruptie eromheen. Maar ben je echt op de hoogte van de waarheid? Als de CDC al 25 jaar lang Lyme kan verdoezelen, stel dan de vraag wat ze nog meer verbergen. De ziekte van Lyme verbergen, waarom? Denken we echt dat ze zo lang zouden doorgaan als chronische Lyme slechts een bacteriële infectie is? Vraag je jezelf wel eens af, waarom ze het in de eerste plaats verdoezelen? Wat zou het belang zijn? Het is niet wat de meeste mensen denken.

question-mark-3470780_1280

Lyme-slachtoffers, non-profitorganisaties en ILADS pleiten voor de erkenning van een chronische bacteriële borrelia infectie ondanks het feit dat waar Lyme-slachtoffers aan lijden veel erger is. Wat de CDC post-Lyme-syndroom noemt, is in feite post-sepsis-syndroom of een niet-HIV B-cel-AIDS-ziekte. Het pleiten voor een chronische bacteriële infectie is hetzelfde als zeggen dat je een muggenbeet hebt als je verminkt bent door een wilde poema.

Niemand ontkent dat het een chronische infectie is, maar je moet eerst begrijpen dat borrelia spirocheten geen gewone bacteriën zijn. Ze hebben hun eigen phylum. Ze werpen exosomen of blebs af die OspA (buitenoppervlakte-eiwit A) oftewel Pam3cys bevatten, een getriacyleerde lipoproteïne die wordt beheerd door TLR2/1 (Toll-like receptoren). TLR2-agonisten zijn schimmel endotoxinen die veel toxischer en moeilijk detecteerbaar zijn in vergelijking met de meeste typische bacteriën die TLR4-agonisten, lipopolysachariden zijn. Het immuunsysteem kan niet langer andere pathogenen detecteren wanneer het wordt blootgesteld aan TLR2-agonisten. OspA is een zeer hoog toxisch schimmelachtig antigeen. Pathologisch worden borrelia spirocheten beschouwd als parasitair.

Eenvoudig gezegd, borrelia spirocheten werpen zeer toxisch schimmelachtig afval (OspA) af, je immuunsysteem neemt het schimmelachtig afval op – voornamelijk in de lymfeklieren – en gaat naar de hersenen. Eenmaal je immuunsysteem is onderdrukt door een TLR-2-agonist of OspA, stopt de werking van het immuunsysteem, sluit het immuunsysteem af, creëert het een perfecte Hellstorm en een domino-effect van permanente immunosuppressie, gemuteerde B-cellen, chronische hersenontsteking, orgaan- en weefselschade. Verschillende gereactiveerde en secundaire virale, schimmel- en bacteriële infecties nemen de show over omdat je immuunsysteem andere ziekteverwekkers niet meer kan herkennen. Je bent erg ziek, op elk mogelijk niveau, elk orgaansysteem wordt aangetast.

Lyme IS immunosuppressie

Suppression of Long-Lived Humoral Immunity Following Borrelia burgdorferi Infection

Borrelia burgdorferi stimulates the production of interleukin-10 in peripheral blood mononuclear cells from uninfected humans and rhesus monkeys.

Borrelia burgdorferi-induced tolerance as a model of persistence via immunosuppression.

Our experience with examination of antibodies against antigens of Borrelia burgdorferi in patients with suspected lyme disease

Zoals bij AIDS, reactiveren latente virussen en veroorzaken ze problemen na de aanvankelijke immunologische verlamming; Epstein-Barr (EBV), herpesvirussen, Cytomegalovirus (CMV), enz. en secundaire infecties; candida, schimmels, Mycoplasma, enz. creëren het perfecte ‘stealth pathogeen’ (onherkenbaar), produceren geen of te weinig antilichamen (wat de reden is waarom je niet positief test, men test een hoge antilichamenconcentratie), het eindspel resulteert in “De Grote Imitator”… ALS, multiple sclerose, lupus, beroerte, dementie, kanker, alzheimer, Parkinson, chronisch vermoeidheidssyndroom (CVS/ME), fibromyalgie, reumatoïde artritis, mitochondria disfunctie, enz. … Zie de spirocheten enkel als de Hellstorm “dragers” van het post-sepsis immunosuppressieve neurologische bloedbad. Spirocheten, biofilms of cysten zijn niet het probleem, het is wat er daarna gebeurt, het gevolg van gekaapte schimmelachtige lipoproteïnen resulterend in een permanente schade aan het immuunsysteem, en secundaire virale, schimmel- en bacteriële infecties die je hele systeem verwoesten en niet langer andere TLR’s herkennen. Je hebt geen spirocheten nodig om aan chronische Lyme te lijden, je hebt OspA via een teek of vaccin nodig.

Gary Wormser, The magnitude of immunosuppression is directly related to the amount of OspA injected.

Daarom worden maar weinigen beter. Dit is de reden waarom langdurige antibiotica in de meeste gevallen niet werken. Degenen die beter werden, behandelden hoogstwaarschijnlijk secundaire infecties, maar zullen symptomatisch blijven of hervallen vanwege de immunosuppressie. Spirocheten maken je niet ziek.

Bacterial lipoproteins can disseminate from the periphery to inflame the brain.

Reactivation of multiple viruses in patients with sepsis

Allen Steere, CHRONIC neurologic manifestations of Lyme

Two controlled trials of antibiotic treatment in patients with persistent symptoms and a history of Lyme disease

Op deze manier belemmeren non-profitorganisaties elke vorm van echte hulp die Lyme-slachtoffers kunnen krijgen. De waarheid negeren. Je kunt de spirocheten met langdurige antibiotica proberen te doden zoveel je wilt, het verandert niets aan het feit dat je immuunsysteem werd onderdrukt resulterend in een permanente immunosuppressie. Het houdt de gereactiveerde virussen, gemuteerde B-cellen, beschadigde mitochondriën, de non-HIV-AIDS-achtige uitkomst niet tegen. Als het om chronische spirocheten, biofilms en cysten zou gaan, waarom reageren slecht heel weinig mensen op langdurige antibiotica? Waarom blijft de helft levenslang invalide? En waarom heeft de CDC in 1994 in Dearborn Michigan opzettelijk de diagnostische normen gewijzigd, om zo alleen en alle neurologische Lyme uit de diagnostiek uit te sluiten, terwijl tegelijkertijd studies worden gepubliceerd dat chronische neurologische Lyme echt is en het een ziekte van immunosuppressie is?

Twee vormen van de ziekten, Lyme artritis OF chronische neurologische immunosuppressie

Gary Wormser, Your going to get either the Lyme arthritis or neurological immunosuppression Lyme. The Toll of a TLR1 polymorphism in Lyme disease: A tale of mice and men

Allen Steere, you can either have arthritic Lyme or chronic neurological immunosuppression. Association of a Toll-like receptor 1 polymorphism with heightened Th1 inflammatory responses and antibiotic-refractory Lyme arthritis

OspA bevond zich in het antigeen dat werd gebruikt in het LYMERix-vaccin. Het veroorzaakte hetzelfde ziektebeeld als chronische Lyme. De CDC heeft studies gepubliceerd waarin staat dat men het verschil niet kan aantonen tussen een slachtoffer van een vaccinfalen versus een chronisch neurologisch Lyme-slachtoffer. Het is dezelfde ziekte. Het LymeRix-vaccin bevatte geen spirocheten. Dit is hoe ze weten dat Lyme-slachtoffers ZEER ziek zijn en de ziekte veel ernstiger is dan een bacteriële infectie. Het is OspA-ziekte. Dit is de reden waarom het testen in 1994 werd gewijzigd, om alle neurologische gevallen van OspA of Lyme, de ziekste, meest invalide patiënten op Aarde, te verwijderen. En dat allemaal omdat het vaccin dezelfde ziekte veroorzaakte. De slachtoffers van het vaccin waren neurologisch beschadigd en hadden een onderdrukt immuunsysteem.

Tekenbeet of vaccin = dezelfde ziekte-uitkomst

Neuropathy and cognitive impairment following vaccination with the OspA protein of Borrelia burgdorferi

The LymeRIX adverse events are very similar to the actual “protean” (multi-system) disease manifestations.

Neurological complications of vaccination with outer surface protein A (OspA)

Zou de Lyme-gemeenschap wakker geschud worden en inzien waarom de testen frauduleus zijn, zouden we misschien iets kunnen bereiken. Het testen van Lyme was accuraat en betrouwbaar vóór 1994. Ze wijzigden dit door het twee-staps protocol in te voeren. De Elisa werd veranderd van een lage antilichaamconcentratie in een hoge antilichaamconcentratie test. De belangrijkste antigenen OspA en OspB (banden 31,34) werden niet opgenomen in de criteria om zo de neurologische gevallen uit te sluiten. De huidige testen kunnen slechts 15% van alle gevallen detecteren, degenen die een HLA-gekoppelde overgevoeligheid hebben, hun enige symptomen zijn artritis. Terwijl de andere 85% niet positief testen, de immuunsuppressieve neurologische AIDS-achtige slachtoffers die ZEER ziek zijn en weinig tot geen antilichamen produceren. De CDC veranderde de definitie zodat men kon zeggen dat Lyme alleen artritis is. Chronische Lyme bestaat niet. Lyme kan je niet ziek maken. Het is onmogelijk. Door de Dearborn-criteria worden ALLE immuun-onderdrukte neurologische slachtoffers uitgesloten en doorverwezen naar de psychiater. Waarom zou de CDC plotseling de testen veranderen naar onnauwkeurig testen? Wat verbergen ze? En waarom?

Dit is een patent voor de borrelia burgdorferi vaccin- en testkit-kandidaten. In HETZELFDE jaar als waarin het patent werd gepubliceerd, werd ook de Lyme-diagnose veranderd en besloten ze te zeggen dat er niet zoiets bestaat als de chronische ziekte van Lyme. Ze halen voordeel uit ons lijden. https://www.google.com/patents/WO1993024145A1?cl=en

Barbara Johnson's patent

Door de oude diagnostiek te behouden, die in staat was neurologische immunosuppressieve Lyme vast te stellen, zouden de door LYMERix veroorzaakte neurologische letsels onthuld worden. Er is alles aan gedaan om een ​​nep-vaccin goed te keuren. Leden van de CDC bezitten patenten op frauduleuze testkits en vaccins. Zij profiteren dus van de ziekte en je barbaarse lijden, terwijl zij je vertellen dat je gewoon gek bent, ga naar een psychiater. De nep-non-profitorganisaties, zoals de ALDF (American Lyme Disease Foundation, werken samen met de CDC en IDSA), zijn gebruikt om de vervalsing van chronische Lyme en testen te helpen behouden. Ze hebben dit 25 jaar lang volgehouden met een groot aantal slachtoffers als gevolg.

Willen we validatie, accurate testen, behandeling en verzekeringsdekking? Hoe verwachten we dit ooit te krijgen als chronische Lyme niet bestaat? Waar vragen we eigenlijk om? Behandeling, validatie en verzekeringsdekking voor onze niet-bestaande ziekte? Op deze manier kunnen ze ons legaal bestempelen als psychiatrische patiënten en onze levens nog meer verwoesten bovenop het doodziek zijn. Stop met vragen om behandelingen te dekken, vraag niet langer om langdurige antibiotica. Stop met vragen om de richtlijnen te wijzigen. Het helpt ons niet vooruit en schaadt ons. Denk eraan, volgens de frauduleuze CDC Dearborn-normen kan Lyme je onmogelijk ziek maken.

Tenzij de Dearborn misdaden vervolgd worden, zal er niets veranderen voor ons. We moeten ervoor zorgen dat onze ziekte wordt erkend. Hoe? Door de misdaden te bewijzen die gepleegd zijn door de CDC-ambtenaren. We hoeven niet te bewijzen dat we chronische spirocheten hebben, de Lyme-gemeenschap probeert dit al 25 jaar. Iedereen is hier al van op de hoogte, in de eerste plaats de CDC en de IDSA. Uit het bovenstaande blijkt dat ze weten dat we erg ziek en invalide zijn. Ze weten precies wat de uitkomst van de ziekte is, ze weten hoe ziek we zijn, we moeten bewijzen dat ze het weten. Voor winst en om zichzelf te beschermen tegen de gevolgen van het LYMERix vaccin, gooiden ze ons bewust voor de leeuwen. We laten ze wegkomen met genocide en moord.

Dan hebben we ILADS, als ze ons echt wilden helpen, waarom komen ze dan niet voor ons op? Waarom praten ze niet over het ziektemechanisme? Wat is de echte reden waarom we maar niet beter kunnen worden? Ze behandelen de echte ziekte niet. We betalen ons blauw voor behandelingen die ons niet beter maken. We worden medisch mishandeld, belasterd, vernederd, gemeden omdat de CDC-misdadigers een nep-vaccin wilden verkopen en de bijwerkingen van het vaccin wilden verbergen.

Als Lyme-activisten niet samenwerken aan het bekendmaken van de CDC-misdaden, belemmeren ze eigenlijk hulp voor ons. Het delen van schattige Lyme memes is geen activisme. Echte activisten leggen de oorzaak van het probleem bloot en winden er geen doekjes om. Activisme is geen rozengeur en maneschijn, het is allesbehalve dat. De meerderheid van de echte activisten zijn niet geliefd, worden aangevallen en belasterd omdat ze de waarheid spreken. In deze corrupte samenleving wordt iedereen, die opkomt voor de waarheid, de vijand. Als je niet geliefd bent, doe je iets goed.

Door het ziekteverloop als één geheel te bewijzen, door de misdaden eromheen aan te tonen … het is DAT wat je ziekte valideert, het is DAT wat verklaart en vertelt hoe ziek je echt bent. Je bent ERNSTIG ziek op cellulair niveau en lijdt een onmenselijke marteling. Dus bewijs het, bewijs de misdaden om je ziekte te bewijzen. Je zal nooit de bevestiging krijgen door mensen te vertellen dat je een chronische bacteriële infectie hebt. Vertel mensen wat je echt hebt: post-sepsis syndroom, neurologische B-cel AIDS. We hebben gerechtigheid en bevestiging nodig. De enige manier om dit te krijgen is door vervolging. We moeten samenwerken. We moeten al vreselijk vechten tegen deze ziekte, we kunnen samen strijden en vechten voor de waarheid of we negeren het als lafaards en dan volgen er opnieuw 25 jaar van ontkenning terwijl Lymies sterven, zelfmoord plegen en blijven lijden. Elke meimaand kleuren onze profielfoto’s groen en verspreiden we mooie Lyme-bewustzijns-memes. Dit is ons jaarlijkse ritueel. Strijders steunen elkaar en zetten hun verschillen opzij. Het is tijd om op te komen ​​tegen de misdaden die verantwoordelijk zijn voor het stelen van ons hele leven. Het is tijd om gerechtigheid te eisen. Je bent ofwel een Lyme-strijder of je bent het niet. Kom op voor wat juist is of accepteer het lijden.

Lyme is een wereldwijde pandemie. Twee miljoen mensen raken elk jaar besmet, de helft blijft levenslang invalide. Alleen al dit jaar zal één miljoen permanent invalide worden, inclusief kinderen. Dit alleen al zou voldoende moeten zijn om op te komen voor onze rechten. Het is 25 jaar geleden dat de CDC de fraude heeft gepleegd waardoor we lijden en sterven. Over 25 jaar zal er nog niets veranderd zijn, geen validatie, geen behandeling of juist testen totdat we de misdaad aan het licht brengen. Hoeveel mensen moeten invalide worden, lijden, sterven, zelfmoord plegen voordat we SAMEN OPTREDEN EN ZEGGEN GENOEG IS GENOEG. Het is tijd om dit te doen stoppen. Sta op als strijder. Activisten, wees de activist die je beweert te zijn. Begin activisme door mensen in te lichten over de misdaad. De mensen geven niet om onze persoonlijke verhalen en lijden, ze lezen het zelfs niet. Alleen het aantonen en bewijzen van het ziektemechanisme en de Lyme-misdaden zal ons lijden valideren.

Vertaling: AIDS 2.0 , TICK-BITE SEPSIS AKA; CHRONIC LYME DISEASE

reading-99244_1280 Facebook Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures

reading-310397_640 Tijdlijn van de Lyme gebeurtenissen:

Crymeline