Een nieuwe veelbelovende Lyme test

Als je chronische Lyme hebt en je vraagt je af waarom de laboratoriumtesten niet betrouwbaar zijn, moet je de documentaireThe Bleeding Edge’ bekijken.

Men laat zien hoe medische hulpmiddelen zonder te testen worden goedgekeurd door de FDA.

Diagnostische testen worden beschouwd als medische apparaten en ondergaan dus dezelfde goedkeuringsprocedure als de medische middelen in de film.

Fabrikanten van Lyme testen moeten eenvoudig bewijzen dat de diagnostische test in wezen gelijkwaardig is aan een test die al op de markt is. Er is nu sprake van een nieuwe ‘veelbelovende’ Lyme test. Men kan dus verwijzen naar de reeds bestaande ‘tweestaps testprocedure’, de combinatie van Elisa en Western Blot. De nieuwe Lyme test zal dus, net zoals de Elisa en Western Blot, de chronische Lyme niet opsporen. De huidige Elisa en Western Blot detecteren alleen diegene die antilichamen aanmaken. Chronische Lyme patiënten maken weinig of geen antilichamen aan.

Dit is de reden waarom TruthCures erop aandringt dat de enige manier om nauwkeurige testen voor Lyme te krijgen en erkenning van de ernstig invaliderende chronische Lyme, is de CDC / ALDF / SmithKline / APHL te vervolgen. De Dearborn bijeenkomst in 1994 heeft de oorspronkelijke valse standaard gecreëerd waarop ALLE Lyme-testen sinds 1995 zijn gebaseerd.

 

CDC: Amerikaanse diensten op het gebied van de volksgezondheid

ALDF: American Lyme Disease Foundation

SmithKline: Farmaceutische industriële onderneming

APHL: Association of Public Health Laboratories

Meer lezen: Why there cant be a real lyme test

 

reading-99244_1280 Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures