Neurologische Lyme vs Lyme artritis

Uit onderzoek van Dr. Allen Steere in 1994.

De blots aan de linkerkant zijn afkomstig van neurologische Lyme-patiënten. Ze zijn minder reactief dan de blots van Lyme-artritispatiënten aan de rechterkant omdat de toxische lipoproteïnen – zoals OspA – immuunsuppressie veroorzaken. Patiënten met Lyme-artritis hebben HLA’s waardoor ze meer antilichamen kunnen aanmaken.

Dr. Allen Steere toonde Western blots van neurologische Lyme-patiënten in zijn vroege onderzoek. In 1994 voerde hij het tweestaps protocol – ELISA en Western blot — in zodat de neurologische Lyme-patiënten negatief zouden testen. Tot op de dag van vandaag verwijst hij naar de ziekte van Lyme als Lyme-artritis en ontkent het bestaan van neurologische Lyme.

Alle 50 van deze patiënten hebben de ziekte van Lyme

schermafbeelding 2019-01-07 om 22.36.41

“Meningitis without Arthritis”: De meeste van deze neuro-Lyme-patiënten zullen negatief testen met het frauduleuze tweestaps protocol. Let op de zwakke immuunrespons in vergelijking met de Lyme-artritispatiënten.

“Lyme Arthritis”: De meeste van deze Lyme-artritispatiënten zullen positief testen. Ze hebben een sterke immuunrespons. Heel anders dan de neuro-Lyme-patiënten.

schermafbeelding 2019-01-06 om 22.09.53

De balk in het rode vak bevindt zich onder de grenswaarde. Dat betekent dat de meeste neuro-Lyme-patiënten negatief zullen testen. Die balk vertegenwoordigt onderzoeksfraude in het tweestaps protocol.

De afbeeldingen staan op pagina 315-316 van de studie.
http://www.actionlyme.org/dressler1994.pdf?fbclid=IwAR3NDMDJNleEXs_sfmyfZ6_y5bg6RmkyKg8cvGaBhK2ycAULQ3b3s6sEqg8

Meerdere studies over immuunsuppressie bij de ziekte van Lyme.
https://www.researchfraud.com/lyme-immune-suppression/?fbclid=IwAR15GayMoBmJY42z7BDcuk5CNpQ1RqGnlHdMidYoPDxLilqC1GMV9htxdnY

reading-99244_1280 Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures