Overdracht van moeder op kind

Elke dag worden er baby’s geboren met Lyme. De bezorgdheid van moeders die weten dat ze geïnfecteerd zijn, wordt door artsen genegeerd. Kinderen  maken geen schijn van kans op een normaal leven als ze in deze nachtmerrie worden geboren. Het is keer op keer bewezen dat spirocheten baby’s in de baarmoeder kunnen infecteren, toch verklaren “deskundigen” dat deze gegevens niet bestaan.

Schermafbeelding 2019-03-27 om 09.23.14

“In our case and in two other cases of congenital LB there was no significant inflammation in any organ examined”

Vertaling: In ons geval en in twee andere gevallen van congenitaal LB (Lyme borreliose) was er in geen enkel onderzocht orgaan een significante ontsteking.

Dat is heel belangrijk omdat het precies is wat TruthCures altijd al heeft gezegd. De ziekte gaat niet over ontsteking. Het is het tegenovergestelde. Het is post-sepsis syndroom.

“Orally administered penicillin sufficient to clear erythema migrans of the mother was apparently not curative for our child.”

Vertaling: Oraal toegediend penicilline voldoende om de erythema migrans van de moeder te genezen, was blijkbaar niet genezend voor ons kind.

Dus, ondanks antibioticatherapie tijdens de zwangerschap, trad overdracht nog steeds op.

Schermafbeelding 2019-03-27 om 09.41.19

“We now demonstrate B. burgdorferi in the brain and liver of a newborn whose mother had been treated with oral penicillin for LB during the first trimester of pregnancy.”

Vertaling: We tonen nu B. burgdorferi aan in de hersenen en lever van een pasgeborene van wie de moeder tijdens het eerste trimester van de zwangerschap met orale penicilline tegen LB (Lyme borreliose) was behandeld.

Het maakt dus niet uit voor de maternale-foetale overdracht, of de moeder werd behandeld of niet. De baby’s hadden nog steeds geïnfecteerde hersenen en andere geïnfecteerde organen. Het is ook belangrijk op te merken dat zowel moeder als baby SERONEGATIEF zijn. Hier is de link: ActionLyme.org

Schermafbeelding 2019-03-27 om 11.00.19

Klik om toegang te krijgen tot IDOG-03-256.pdf

Het is heel duidelijk dat overdracht naar de foetus gebeurt. Ik denk dat onze artsen de laatste zijn die het weten. In de eerste gerapporteerde gevallen van 1985 staat dat spirocheten werden gevonden in meerdere organen en uiteindelijk stierven beide baby’s als gevolg van de infectie. Dus WAAROM ontkennen we dat dit bestaat en staan we toe dat dit ongecontroleerd blijft? ER BESTAAN FOTO’S VAN SPIROCHETEN BIJ BABY’S DIE DOOR MATERNALE-FOETALE OVERDRACHT OVERLEDEN ZIJN.

Schermafbeelding 2019-03-27 om 12.48.22

Klik om toegang te krijgen tot congenital-lyme.pdf

Allen Steere is één van de auteurs van dit rapport. GEEN ONTSTEKING. In hetzelfde rapport wordt uitgelegd wat er volgens hen moet gebeuren voor moeders die tijdens de zwangerschap de ziekte van Lyme krijgen:

Schermafbeelding 2019-03-27 om 13.49.05

Snelle diagnose en behandeling. Onderzoek de placenta bij geboorte. Als het kind ziek is, moet de diagnose CONGENITAAL ziekte van Lyme worden overwogen.

Grappig, omdat onze artsen nu ontkennen dat aangeboren Lyme bestaat, onze moederlijke zorgen als hysterisch beschouwen en het ‘idee’ ronduit ongegrond vinden. Grappig, omdat dezelfde mensen die zeggen dat overdracht van moeder op kind niet gebeurt, dezelfde mensen zijn die zeggen dat het zo is. Grappig, dat wij, moeders, slim genoeg zijn om dit uit te zoeken, maar onze artsen niet. Laat niemand je vertellen dat je angsten over je baby ongegrond zijn. Dat zijn ze niet. Moeders weten het. Hier vind je bewijs.

Ik weet dat moeders een behandeling tijdens hun zwangerschap wordt geweigerd omdat het mij overkwam. Niemand luisterde naar me toen ik zwanger was. Mijn pasgeboren zoon had levensondersteuning nodig. Iedereen zei me dat het goed zou komen. Maar hij was niet oké. Er werd mij verteld dat hij hersenschade zou hebben of dat hij ademhalingsondersteuning nodig zou hebben. Het duurde twee jaar voordat het duidelijk werd dat het goed zou komen. We hebben geluk gehad. Anderen hebben niet zoveel geluk gehad. Anderen hebben hun baby’s verloren. Ik zie elke dag moeders om hulp smeken omdat ze zelf niet eens de diagnose kunnen krijgen door de frauduleuze testen en hun dokters geen aandacht hebben voor hen.

Dit vind je terug op de CDC-website:

“The possible association between Lyme disease during pregnancy and adverse outcome has recently received attention. Transplacental transmission of B. burgdorferi has been documented in a pregnant woman with Lyme disease who did not receive antimicrobial therapy. She delivered an infant with a congenital heart defect (1). The relationship between the intrauterine infection and congenital heart defect has not been established. In an effort to assess the risk of Lyme disease during pregnancy, the state and territorial epidemiologists and CDC have established a registry to enroll cases of Lyme disease in pregnant women before the outcome of pregnancy is known. Of the 19 pregnancies evaluated to date, none resulted in a child with a congenital heart defect. However, other adverse outcomes were found, including intrauterine fetal demise in the second trimester, prematurity, and developmental delay with cortical blindness. None of the adverse outcomes have been documented to be caused by Lyme disease. Outcomes of 14 of the pregnancies were completely normal. The risk of adverse outcome for pregnancies complicated by Lyme disease is not currently known. Reported by State and Territorial Epidemiologists; Respiratory and Special Pathogens Epidemiology Br, Div of Bacterial Diseases, Center for Infectious Diseases, CDC.”

Eén zin zegt dat er afwijkingen zijn opgetreden, waaronder overlijden van de foetus, maar de volgende zin zegt dat geen van de afwijkingen gedocumenteerd zijn als veroorzaakt door de ziekte van Lyme. Ben je net zo in de war als ik? Misschien is het daarom dat onze artsen niet echt weten wat ze moeten doen. De CDC kan toegeven dat aangeboren Lyme een feit is, maar wat goed doet het voor deze moeders en hun baby’s als het niet gediagnosticeerd kan worden?


Dit vind je terug op de website van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu): Lyme en zwangerschap – Risico’s,

“Risico voor zwangere (zelf): Er zijn geen gegevens bekend waaruit zou blijken dat lymeziekte bij zwangeren een ander beloop heeft vergeleken met niet-zwangeren.

Risico voor ongeboren kind: Gebaseerd op dierexperimenteel onderzoek en naar analogie met een andere door spirocheten veroorzaakte ziekte (syfilis) bestaat er een kans op overdracht van Borrelia van moeder op kind (verticale transmissie) als de moeder lymeziekte oploopt voor of tijdens de zwangerschap. Desondanks is humane congenitale lymeziekte zeldzaam – zelfs in endemische gebieden – en is het verband tussen de incidenteel beschreven aangeboren afwijkingen en een in de zwangerschap doorgemaakte lymeziekte niet duidelijk.

Risico voor pasgeborene: Voor zover bekend speelt directe besmetting van mens op mens (met uitzondering van verticale transmissie, zie ‘risico’s voor het ongeboren kind’) geen rol van betekenis. Er is dus geen besmettingsgevaar voor pasgeborenen met een moeder met lymeziekte.”


Dit is waarom we de Lyme Misdaad moeten vervolgen. Ga naar TruthCures.org voor meer informatie over hoe je kan helpen.

(In de documentaire Under Our Skin beweert Shapiro dat aangeboren Lyme nooit is gedocumenteerd, toch heeft hij hierover gepubliceerd.)

Vertaling: Congenital Lyme – Maternal – Fetal Transmission Documented

 

reading-99244_1280 Facebook Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures

reading-310397_640 Tijdlijn van de Lyme gebeurtenissen:

Crymeline

Afbeelding via Pixabay