Chronische Lyme gaat niet over persisterende borrelia.

Als LYMERix dezelfde ziekte veroorzaakt

Als OspA alleen dezelfde chronische, multisysteemziekte veroorzaakt

Dan betekent dit dat het niet over spirocheten gaat

Het begint alleen met spirocheten

OspA veroorzaakt immuunsuppressie. Dit is veel erger dan een chronische bacteriële infectie. Spirocheten persisteren, maar spirocheten die door weefsels boren is niet wat mensen ziek houdt. Spirocheten werpen hun blebs af die bedekt zijn met buitenoppervlakte-eiwitten (Osp’s). Deze Osp’s zijn schimmelachtige antigenen die het immuunsysteem onderdrukken. Zelfs als je spirocheten zou kunnen doden, de schade aan het immuunsysteem is onomkeerbaar.

Het LYMERix-vaccin veroorzaakte dezelfde ziekte die we kennen als “Chronische Lyme” zonder spirocheten. Er is geen volledige spirocheet nodig om deze ziekte te veroorzaken. Dit is waarom het proberen doden van borrelia niemand beter kan maken. De helft van de gevallen falen zelfs een vroege behandeling. Chronische Lyme gaat dus niet over persisterende spirocheten.

Het zijn de schimmelachtige antigenen, die endotoxinen zijn, die immuunsuppressie, tolerantie en kruistolerantie veroorzaken, die apoptose remmen. Hierdoor treden opportunistische infecties op en reactiveren latente virussen. Deze opportunistische infecties en gereactiveerde virussen zijn de oorzaak van de symptomen die chronische Lyme patiënten hebben.

Chronische Lyme is post-sepsis syndroom, B-cel aids, Pseudolymfoma, kankerachtig.

 

 

reading-99244_1280 Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures