De grote lijnen van het Lyme verhaal

En het ergste aan dit alles is dat we exact hetzelfde zien gebeuren bij COVID19

Origineel artikel geschreven door Beaux Reliosis: https://threadreaderapp.com/thread/1325832395816378368.html?fbclid=IwAR2FjJobAIuNsoh8ylh8BMd-X0bhwgIcELnbHUsh-Cu6gdkVDBhqf7Qpvuw

 • Eind jaren tachtig begon in de Verenigde Staten de ziekte van Lyme uit de hand te lopen in termen van zowel de verspreiding ervan als het vermogen van de overheid/volksgezondheid om de gewenste berichtgeving hierover te behouden.
 • In 1989 stond Lyme bekend als een chronische, neurologische ziekte van immunosuppressie, waarvoor antibiotische behandeling in 1/2 gevallen faalde. Het verspreidde zich snel over de NE, Upper Midwest & West Coast (regio’s in de Verenigde Staten). SmithKline voerde dagelijks 2.500 Lyme-tests uit in zijn laboratorium in Philadelphia.

  Schermafbeelding 2020-12-19 om 22.36.57

 • 1988, SUNY-Stonybrook (universiteit in Stony Brook, New York):
  “On Western blot analysis, the level of immunoglobulin reactivity against B. burgdorferi in serum from these patients was no greater than that in serum from normal controls.”
  (Bij Western blot-analyse was het niveau van immunoglobuline (antilichamen of antistoffen) -reactiviteit tegen B. burgdorferi in serum van deze patiënten niet hoger dan dat in serum van normale controles.)

  Seronegative Lyme Disease: https://www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJM198812013192203

 • Ze merkten ook een dissociatie op tussen T- en B-celreacties, met een afgestompte B-celreactie, wat hen ertoe bracht een T-cel-test te ontwikkelen voor de diagnose van “seronegatieve” gevallen.

  Seronegative Lyme disease. Dissociation of specific T- and B-lymphocyte responses to Borrelia burgdorferi https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/3054554/

Schermafbeelding 2020-12-19 om 23.00.33

 • “Immature B cells can be seen in the spinal fluid. These cells can appear quite atypical—not unlike those of transformed or neoplastic lymphocytes.”
  (Onrijpe B-cellen zijn te zien in het ruggenmergvocht. Deze cellen kunnen vrij atypisch lijken – vergelijkbaar met die van getransformeerde of neoplastische lymfocyten)

  Duray, PH. Clinical pathologic correlations of Lyme disease. Rev Infect Dis. 1989 Sep-Oct;11 Suppl 6:S1487-93. PMID: 2814170

  Schermafbeelding 2020-12-19 om 23.13.08

 • Willy Burgdorfer & Allen Steere worden algemeen erkend als mede-ontdekkers van de ziekte van Lyme. In een brief uit 1980 uit de archieven van Burgdorfer stelt Steere: “Control patients generally had titers like those seen in case patients.” (Controlepatiënten hadden over het algemeen dezelfde titers als bij casuspatiënten worden gezien.)
   

  Schermafbeelding 2020-12-19 om 23.14.14

 • Stephen Malawista, die in de beginperiode samenwerkte met Allen Steere bij Yale, werd in zijn overlijdensbericht in de New York Times geciteerd:

  “What is the immune system if not a guard dog?” Why has it stopped responding to the spirochetes in its midst?” 
  (Wat is het immuunsysteem als het geen waakhond is?” Waarom reageert het halverwege niet meer op de spirocheten?)

 • Natuurlijk niet. Ze zouden liever de *perceptie* (waarneming) van de ziekte beheersen. Wat ook de reden voor de verspreiding ervan was (ter discussie – per ongeluk vrijkomen? Biowapen? Natuurlijk voorkomen?), het werd een PR-probleem. Hoe lost de Pharma-State medische PR-problemen op?

  #VACCINS

 • Hier is het probleem met Lyme-vaccins: de antigenen op het buitenoppervlak van het organisme (de blootgestelde en daarom de meest voor de hand liggende vaxkandidaten) *veroorzaken* de afgestompte immuunrespons.

  Laat dat maar tot je doordringen.

 • Ze hebben het LYMErix vaccin toch gemaakt met recombinant Outer Surface Protein A (OspA).

  Dus nu hebben we een injectie met een naald die een injectie door een teek imiteert.

  Onthoud dat serologie (onderzoek op de aanwezigheid van antistoffen) niet nauwkeurig is, zoals gerapporteerd door Yale, Stonybrook, NCI en anderen.
  Lyme verwoest het immuunsysteem.

 • Hoe werd dan vastgesteld dat LYMErix veilig en effectief was? Als je de ziekte niet kunt diagnosticeren met de beschikbare tests, hoe weet je dan dat jouw vaccin gevallen van de ziekte van Lyme voorkomt?

  Nog belangrijker: wat doe je met de gevallen die waarschijnlijk door het OspA-vax worden veroorzaakt?

 • Volgens de verslagen van de deelnemers aan de LYMErix-studie werden ongewenste voorvallen afgewezen, genegeerd en niet geregistreerd. Meer dan 1.000 rapporten aan VAERS (Vaccine Adverse Event Reporting System) na introductie op de markt. Class-action (vorm van rechtszaak). Het vaccin werd na 3 jaar ingetrokken.
 • De enige manier om de LYMErix-onderzoeken te voltooien en de werkzaamheid te claimen, was door de definitie van de ziekte van Lyme te wijzigen zodat het testen niet langer ‘onnauwkeurig’ was.

  Terwijl het spectrum van gevallen bekende “seronegatieve” gevallen en zeer seropositieve omvatte, gooiden ze de seronegatieve eruit.

 • Dit is allemaal gedocumenteerd en bewaard in CDC gov publicaties, onderzoeksrapporten van GSK (destijds SmithKline), US FDA transcripties van vergaderingen, enz. Ik (Beaux Reliosis) heb dit allemaal in een database en ben van plan een boek te schrijven.
 • Tot op de dag van vandaag zijn de meeste tekenbeet slachtoffers niet in staat om diagnose en zorg te krijgen omdat onze door de farmaceutische industrie gevangengenomen regering een volksgezondheidsprobleem, de ziekte van Lyme, probeerde op te lossen met een vaccin dat het ontkennen van een hoeveelheid bewijs vereiste dat Lyme een Verworven Immunodeficiëntie is.
 • Dit is hoe ze ziekten “behandelen” waar ze liever niet op een tastbare manier mee omgaan. WAAROM??? Waarom miljoenen laten lijden? Is het verwonderlijk dat het Lyme-discours vol zit met complottheorieën? DE POLITISERING VAN DE ZIEKTE IS DE SAMENZWERING.
 • Deze ziekte van Lyme oplichters hebben de afgelopen 25+ jaar besteed aan het belasteren van hun slachtoffers. Ons gek noemen, ons afwimpelen als fibromyalgie-, chronische vermoeidheid-gevallen. Hier is Dr. Eugene Shapiro van Yale een zaal vol artsen aan het opleiden om hetzelfde te doen. Ik (Beaux Reliosis) heb dit samengesteld uit zijn presentatie van een uur in Nova Scotia, september 2019. Video
 • Al die jaren zijn miljoenen slachtoffers invalide door de ziekte van Lyme en het enige waar de experts om geven is hun eigen positie te vrijwaren. Slachtoffers zijn opnieuw het slachtoffer geworden van opioïden en andere gecontra-indiceerde medicijnen van de hebzuchtige farma-industrie, het onvermogen om ​invaliditeit te krijgen, dakloosheid.

En het ergste aan dit alles is dat we exact hetzelfde zien gebeuren bij #COVID19

TruthCures.org

ActionLyme.org All_9_Charge_Sheets