Overdracht van Moeder op Kind – Een genegeerde pandemie die wereldwijd gezinnen treft

Maternale overdracht van de ziekte van Lyme is een zeer ernstige, levensbedreigende en genegeerde pandemie die miljoenen gezinnen over de hele wereld treft. Veel moeders hebben miskramen, doodgeborenen of baby’s met geboorteafwijkingen, handicaps of SIDS (wiegendood). De meeste moeders weten tijdens de zwangerschap niet dat ze chronische neuro-immuun Lyme hebben. Een meerderheid is mis- of ondergediagnosticeerd als gevolg van fraude met wetenschappelijk onderzoek die neuro-immuun Lyme ondetecteerbaar maakt en ervoor zorgt dat het uit het zicht blijft.

Moeders gaan geleidelijk aan achteruit met een zieke baby en kinderartsen die Lyme uitsluiten of hen bespotten en belachelijk maken. Ouders beginnen alles in vraag te stellen en zoeken hun heil buiten de reguliere stroming met hun eigen diepgaande onderzoek. Sommigen leggen uiteindelijk de link waar velen nooit de waarheid te weten komen of een diagnose krijgen. Zowel ouder als kind worden gedwongen tot stilte. De zoektocht van een ouder naar antwoorden eindigt nooit. Het is een diepe zielenpijn die geen ouder zou moeten verdragen, maar velen worden in deze angstaanjagende realiteit gegooid. Families zijn de wanhoop nabij om hun zieke kind te redden.

Er is nergens hulp voor deze kinderen behalve de weinige ILADS-specialisten die enorme bedragen aanrekenen; behandelingskosten zonder tussenkomst van verzekering of mutualiteit. Dat komt omdat chronisch neuro-immuun Lyme, door onderzoeksfraude van de CDC (Amerikaanse diensten op gebied van volksgezondheid), niet bestaat.

Veel kinderen ondergaan uiteindelijk vermijdbare operaties, schadelijke psychiatrische behandelingen, zijn zwaar gedrogeerd door medicatie en sommige worden zelfs geïnstitutionaliseerd. Als een ouder chronische Lyme of aangeboren Lyme ter sprake brengt aan de medische instelling of school, kan dat ernstige gevolgen hebben: een Munchhausen-diagnose en zelfs uithuisplaatsing. Kinderen worden beroofd van hun jeugd omdat ze niet kunnen doen wat ‘normale’ kinderen doen. Fysiek, mentaal of cognitief raken ze achterop en stiekem worstelen ze zelfs met basistaken. Omdat ze niet anders weten realiseren ze zich niet eens dat ze ziek zijn en wordt het een verwarrende strijd met zichzelf.

Het zelfmoordcijfer is erg hoog onder volwassenen met neuro-immuun Lyme omdat ze niet langer kunnen omgaan met de pijn en de symptomen. Deze Lyme kinderen lijden enorm en kunnen je niet eens vertellen wat er mis is of pijn doet, omdat ze het zelf niet eens kennen of begrijpen. Voor andere mensen lijken ze een gedragsstoornis te hebben wanneer ze alleen maar proberen de pijn of symptomen het hoofd te bieden. Deze kinderen zijn krijgers.

————————————————————————————–

..now we had found a spirochete capable of spreading transplacentally to the organs of the fetus, causing congenital heart disease and possible death of the infant.” (1)

“It is clear that Bb [Lyme] can be transmitted in the blood of infected pregnant women across the placenta into the fetus with resultant congenital infections and fetal demise.  Spirochetes can be recovered or seen in the infants tissues including the brain, spleen and kidney.” (2)

‘We now demonstrate B Burgdorferi in the brain and liver of a newborn whose mother had been treated with oral penicillin during the first trimester of pregnancy.’ (3)

‘It is known that transplacental transmission of the spirochete from mother to fetus is possible.  Many studies have associated gestational LD with fetal death, hydrocephalus, cardiovascular anomalies, neonatal respiratory distress, hyperbilirubinemia, intrauterine growth retardation, cortical blindness, sudden infant death syndrome and maternal  toxemia of pregnancy.’ (4)

————————————————————————————–

Ik gaf Lyme door aan mijn kind in de baarmoeder. Als peuter zou mijn zoon omgaan met de chronische hersenontsteking door op de grond te vallen, te schreeuwen, te huilen en met zijn hoofd op de grond te bonken, bij voorkeur beton of asfalt waar hij vaak moest worden vastgehouden. Andere keren draaide hij in cirkels, verward en niet reagerend door neurologische klachten en pijn. Je weet niet wat hen pijn doet, je weet niet wat hen dwars zit. Het enige wat je weet is dat er iets HEEL HEEL mis is, ze kunnen het je niet vertellen en niemand zal je helpen. Je doet je best om ze te troosten, maar soms kunnen ze zelfs niet verdragen dat ze worden aangeraakt, worden vastgehouden of tegen hen gepraat wordt zonder een meltdown.

Probeer dit uit te leggen aan een kinderarts. Het gebeurt niet zonder ernstige gevolgen te riskeren. Zelfs familieleden zullen je de schuld geven en kritiek geven op je “opvoedingsvaardigheden”. De schuld wordt altijd bij de neuro-immuun Lyme slachtoffers gelegd. Ze worstelen met school, dat wil zeggen als ze in staat zijn om daadwerkelijk naar school te gaan. Ze kunnen eenvoudigweg geen leven leiden zonder te strijden.

Hoe moet een ouder een kind helpen leven in een wereld waar een ziekte met opzet niet meer bestaat, waar ze worden beledigd, belasterd, verwaarloosd en vrezen voor het Munchhausen-syndroom of uithuisplaatsing? Er gaat geen dag voorbij waarin ouders niet bang zijn voor de toekomst die hen te wachten staat.

Schermafbeelding 2019-04-06 om 14.56.50

Op dit moment zijn ze kansloos. Ze kunnen geen positieve Lyme-test krijgen, diagnose of juiste behandeling. Hun fundamentele mensenrechten worden afgenomen. Ook zullen zij in de toekomst geen uitkering of enige vorm van hulp kunnen krijgen voor een ziekte die met opzet niet bestaat. Zelfs bij een vroege behandeling blijft de helft levenslang invalide door pathologische veranderingen die vóór de behandeling optreden (5) en velen zullen op een bepaald moment hervallen.

De definitie en het testen van de ziekte van Lyme werd in 1994 kwaadwillig veranderd tijdens een conferentie in Dearborn, Michigan, geleid door Barbara Johnson, Alan Barbour en Allen Steere van de CDC. Door deze wijzigingen bestond neuro-immuun Lyme niet meer en toonde men aan dat het LYMErix-vaccin veilig en effectief was, wetende dat het dezelfde ziekte veroorzaakte die het vaccin moest voorkomen: chronische neuro-immuun Lyme. Dezelfde misdadigers betrokken bij de “Dearborn” fraude, bezitten patenten op vaccins en testkits. In één van hun patenten verklaren ze dat je het verschil niet kunt zien tussen een vaccin slachtoffer en een laat neurologisch Lyme slachtoffer (6).

De CDC (de Amerikaanse diensten op gebied van gezondheid) ontkennen het bestaan van chronische Lyme, terwijl ILADS zich richt op een persisterende bacteriële infectie en ondertussen is er niemand die het echte ziektemechanisme aanpakt. Als het vaccin dezelfde ziekte veroorzaakt zonder borrelia spirocheten, wat is dan de ziekte?

52997085_2124108370999342_6189123417715769344_o

(https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21673416)

Spirocheten verspreiden zich binnen een week na infectie naar de lymfeklieren, het beenmerg, de milt en de hersenen (7) en veroorzaken een permanente immunosuppressie (8,9,10,11,12) met chronische ontsteking in de hersenen (13). B-cel kiemcentra worden incompetent gemaakt en voorkomen dat B-cellen op de juiste manier rijpen. OspA houdt de B-cel voorlopers in een onvolgroeide staat (14,15). Het lijkt op pseudolymfoma en leukemie met EBV-getransformeerde immuuncellen (16), resulterend in “De Grote Neuro-Degeneratieve Imitator “.

Spirocheten zijn hun eigen phylum. Ze scheiden schimmelachtige antigenen af die bekend staan als buitenoppervlakte-eiwit A (OspA) – het antigeen dat ook werd gebruikt in het LYMErix-vaccin (17). OspA wordt herkend door Toll-like receptors 2/1 (TLR2 /1). TLR’s spelen een cruciale rol in de vroege immuunrespons door het herkennen van en het verdedigen tegen binnenvallende pathogenen. TLR2/1 herkent mycobacteriën, OspA en andere schimmelachtige endotoxinen (18,19).

Schimmelachtige endotoxinen sluiten het immuunsysteem af om een septische cytokine-storm te voorkomen resulterend in een beschadigd immuunsysteem, tolerantie en kruistolerantie voor andere TLR’s (20,21,22) en zo niet langer deze of andere parasitaire, virale, bacteriële en schimmel ziekteverwekkers te detecteren of te bestrijden. Een non-HIV AIDS-aandoening waarbij alle secundaire infecties zoals HHV-6, Epstein-barr (EBV), cytomegalovirus (CMV), zoster, candida, coxsackievirus, Mycoplasma, babesiosis, PANDAS (Pediatric Autoimmune Neuropsychiatric Disorders Associated with Streptococcal Infections), etc., de schade aanrichten.

 

Schermafbeelding 2019-04-06 om 18.11.34

 

Dat klinkt misschien allemaal hard, maar het is de brutale, eerlijke waarheid waarin onze kinderen geboren worden, waarmee zij geconfronteerd worden en datgene wat hen in de toekomst te wachten staat. Het is 25 jaar geleden dat ‘Dearborn’ door onze overheid en gezondheidsinstanties in de doofpot werd gestopt en niemand komt op voor de waarheid.

Deze kinderen hebben onze hulp hard nodig. Het is tijd om op te komen voor de rechten van onze kinderen. Veel mede-activisten zijn zelf moeder of vader van zieke of overleden kinderen. We moeten voor niets stoppen en ervoor zorgen dat iedereen de waarheid te horen krijgt totdat Lyme wordt erkend als de slopende ziekte die het werkelijk is. Miljoenen meer zullen geïnfecteerd raken, inclusief onschuldige kinderen. Het is tijd om zich te verenigen en te protesteren tegen het Amerikaanse ministerie van Justitie (USDOJ). Dit is AIDS 2.0. Dit is medische genocide op onze kinderen.

Vertaling: Maternal fetal transmission of lyme disease – An ignored gut wrenching pandemic inflicting families globally

 1. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/2847622
 2. http://bit.ly/2CdAcMe
 3. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3130607
 4. http://citeseerx.ist.psu.edu/viewdoc/download?doi=10.1.1.1005.7976&rep=rep1&type=pdf
 5. https://academic.oup.com/cid/article-abstract/11/Supplement_6/S1518/347579/A-Perspective-on-the-Treatment-of-Lyme-Borreliosis?redirectedFrom=fulltext
 6. https://patents.google.com/patent/US6045804A/en
 7. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21637808
 8. http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16783164
 9. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/3056196
 10. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/10865170
 11. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16783164
 12. http://onlinelibrary.wiley.com/doi/10.1002/art.34386/abstract
 13. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/20431027
 14. https://journals.plos.org/plospathogens/article?id=10.1371/journal.ppat.1004976
 15. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/15905502
 16. https://docs.wixstatic.com/ugd/47b066_3b7e265fc3c74de898683ed57cedad6a.pdf
 17. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21875077
 18. http://iai.asm.org/content/71/7/3894.abstract
 19. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3617275
 20. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22227568
 21. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23695305
 22. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/16479520

Congenital Lyme Disease – wetenschappelijke data over de overdracht van moeder op kind

reading-99244_1280 Facebook Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures

reading-310397_640 Tijdlijn van de Lyme gebeurtenissen:

Crymeline

Afbeelding via Pixabay