Vijf Feiten Over Chronische Lyme

Spirocheten zijn Relapsing Fever-organismen

Dit betekent dat ze in staat zijn tot antigene variatie. Ze hebben het vermogen om hun buitenmembraan eiwitten (Osp’s) te veranderen. Het is alsof ze de ene jas uittrekken en de andere aantrekken. Ze hebben ook verschillende vormen, zoals cysten, granulen, L-vorm … enz. Het is al meer dan 100 jaar bekend dat je geen spirocheten kunt doden – ze gaan gewoon in cysten wanneer ze zich bedreigd voelen, zelfs met arseen – en dat ze permanente hersen- en lymfeklierontstekingen veroorzaken. Antilichamen hebben geen zin, want zodra ze door de gastheer zijn gemaakt, “veranderen ze gewoon hun jas”. Antigene variatie is ook de reden waarom een ​​vaccin tegen spirocheten onmogelijk is.


OspA is de oorzaak van de ziekte

De afgeworpen blebs zijn endotoxinen en ze zijn de oorzaak van ziekten. Deze lipoproteïnen met drie acylgroepen zijn TLR 2/1-agonisten. Dit betekent dat ze op schimmels lijken en ze de typische kettingreactie van immuniteit uitschakelen. OspA is pam3cys. Je kunt pam3cys zelfs kopen en gebruiken om sepsis te induceren voor experimenten.

Wanneer je spirocheten in je lichaam hebt die voortdurend deze endotoxische blebs afwerpen, krijgt je chronische sepsis of post-sepsissyndroom (PSS) en uiteindelijk verlies je ook het vermogen om andere ziekteverwekkers te herkennen. Dit wordt endotoxine tolerantie of immuuntolerantie of kruistolerantie genoemd. Veelvoorkomende latente virussen die iedereen heeft, zoals EBV, CMV of Herpes, enz., worden opnieuw geactiveerd wanneer ze de kans krijgen en veroorzaken op zichzelf een hele reeks syndromen en ziekten. Waar het op neer komt, het is een B-cel-AIDS-achtige ziekte met kenmerken die erg lijken op leukemie of lymfoom.


Onomkeerbare schade

Antibiotica, kruiden, Rife machines, dieet of alles wat je zou kunnen bedenken dat LLMD’s (Lyme Literate Medical Doctor) beschikbaar stellen aan patiënten, zal de schade aan B-cellen niet terugdraaien. Er is gezegd dat behandeling mislukt als gevolg van pathologische veranderingen VOORDAT eventuele behandelingen plaatsvinden. Dus, als je gebeten bent door een geïnfecteerde teek, heb je een 50/50 kans om uiteindelijk invalide te raken, wat er ook gebeurt.


Lyme gaat niet over persisterende borrelia

Als het LYMERix-vaccin de ziekte veroorzaakte en het een OspA gebaseerd vaccin was, zegt dit ons dat deze ziekte niet over spirocheten gaat, maar over de Osp’s en dat is omdat, zoals hierboven vermeld, de Osp’s endotoxinen zijn. Het is niet eenvoudig wat Kathleen Dickson ons uitlegt, maar uiteindelijk wordt het duidelijk waarom zovelen van ons steeds zieker worden, ongeacht hoeveel geld we uitgeven of hoeveel verschillende “behandelingen” we onszelf aandoen. Het gaat ook niet om biofilm. Het doden van spirocheten of een ander pathogeen in de gastheer zal de beschadigde B-cellen niet herstellen.


ILADS is op de hoogte

Het ergste aan deze zaak is dat ILADS weet wat deze ziekte eigenlijk is en de waarheid achterhoudt. ZE WETEN HET. Ze weten dat de ziekte niet te behandelen is met antibiotica of dat het om persisterende/ biofilms gaat, omdat Kathleen Dickson – de LYMErix-klokkenluidster en voormalig analytisch chemicus van Pfizer –  hen dit verteld heeft toen zij deel uitmaakte van de organisatie. Kathleen Dickson is de hoofdauteur van het ILADS “Klempner rebuttal”.


Uit het artikel: This is the deal with Lyme disease

reading-99244_1280 Facebook Studiegroepen:

Cryme School – Lyme Cryme 101

Occupy “Justice” – Lyme, Mold, ME/CFS, Fibro, Autism, GWI

meer info Meer informatie en wetenschappelijke data:

TruthCures

reading-310397_640 Tijdlijn van de Lyme gebeurtenissen:

Crymeline